Blijft u toch met vragen zitten? Bel gewoon even met 024 – 3 886 998

Nieuw: de Risicoscanner

  • Bekijk de introductievideo

De Inventarisatie- en Risicoscanner. Een wereld aan nieuwe mogelijkheden!

Zeker bij particulieren is steeds weer de vraag: ‘Hoe meet u aan welke producten behoefte bestaat?’
Vooraf, zodra u met een nieuwe relatie in gesprek gaat.
Maar zeker ook achteraf, om periodiek na te gaan of in de tussentijd de behoeftes gewijzigd zijn.
Het betekent dat er uitgebreid geïnventariseerd moet worden. Met de Scanner doet u dat nu helemaal online. En met niet meer dan één mail.

Met één mail stelt u uw klant een beveiligde omgeving beschikbaar, waarbinnen hij, door het plaatsen van vinkjes, precies aan kan geven waarmee rekening gehouden moet worden. Al die antwoorden worden vervolgens voor u samengevoegd in een handzaam document waarmee u precies na kunt hoe uw advies er uit zou moeten gaan zien.

Echt helemaal compleet

Met één scan verzamelt u bij uw klant alle gegevens over auto, inboedel, opstal, AVP, motor, caravan, camper, vouwwagen, appartement, (woningverbetering) en doorlopende reis. Ook voor de onderdelen ‘zorg’ en ‘uitvaart/overlijden’ zijn scans toegevoegd. Net als voor ‘pensioen’ en ‘hypotheek’. Bovendien zijn overal ‘reactievelden’ toegevoegd, zodat uw klant tussendoor ook zijn vragen aan u kan stellen.
Daar blijft het overigens niet bij, want we hebben aan de scans ook afzonderlijke rekenmodules toegevoegd, waarmee uw klant op sommige terreinen zijn persoonlijke situatie kan doorrekenen. Zoals bijvoorbeeld de financiële gevolgen van een overlijden.

Want een scan heeft drie doelen: 

  1. U vooraf precies te laten zien waar u uw advies op zou moeten baseren.
  2. U tussentijds van alle informatie te voorzien waarmee u de producten van uw klant ‘passend’ kunt houden
  3. U van nieuwe commerciële mogelijkheden te voorzien.

Extra omzet dus:

  • Auto? De Risicoscanner heeft een rechtstreekse koppeling met het RDW. Van ieder kenteken dat uw klant invoert laat het RDW direct online de autogegevens zien. Misverstanden worden zo voorkomen. Voert uw klant ook de kentekens in van ‘andere’ gezinsauto’s? Dan kunt u met die gegevens direct nagaan welke aanbieding u daarvoor kunt doen.
  • Zorg? De Risicoscanner vraagt uw klant (alleen als u dat wilt) welke eisen hij stelt aan zijn zorgverzekering. En voor welke gezinsleden die geldig moet zijn. Met die antwoorden kunt u op zoek naar concurrerende aanbiedingen.
  • Overlijdensrisico? Met de ingebouwde rekentool kan uw klant precies uitrekenen hoe de partner er financieel voor zou staan na zijn overlijden. Én hoe hij er zelf voor zou staan mocht zijn partner eerder komen te overlijden. Met de mogelijkheid u gelijk opdracht te geven dit op te lossen.
  • Uitvaart? Dan stelt de Risicoscanner de vraag of uw klant over voldoende middelen beschikt om de kosten van een uitvaart te voldoen.
  • Hypotheek? Wanneer u instelt, dat ook die vragen gesteld moeten worden, krijgt u een vracht aan aanvullende informatie beschikbaar. Daarmee kunt u feilloos nagaan wanneer u in actie moet komen.

Allemaal binnen één en dezelfde module.

Video

Om uw klant van uw nieuwe service op de hoogte te brengen hebben we voor u een afzonderlijke introductievideo voor consumenten beschikbaar. Voor op uw eigen website. Ook inbegrepen.

 

En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden
Is je interesse gewekt? Bekijk de pakketten Created with Sketch.