Hypotheekadviseurs

Kijk hoe makkelijk u het uw klanten nu kunt maken

Maak van uw website een compleet online informatie- en rekencentrum

Actuele hypotheekrentes

Een constant actueel overzicht van de laagste hypotheekrentes van dat moment. Uiteraard zonder daarbij de naam van de geldgever te vermelden. Dat laten we liever aan u over.

Renteverwachting

De module laat heel overtuigend zien wat de hypotheekrente waarschijnlijk zal gaan doen. Een uiterst populair hulpmiddel, dat opvallend vaak een correcte voorspelling geeft.

Maximale hypotheek

De eerste stap voor uw relaties. Hoeveel is haalbaar? Rente, inkomen, partnergegevens, de module houdt overal rekening mee.
Zelfs een opgave van de actuele rentes is geïntegreerd.

Financieringsbehoefte en maandlasten

Stap voor stap neemt de module de consument mee bij zijn hypotheekplannen. En stuurt op die manier feilloos in de richting van een advies-afspraak.
Met tot slot een prachtig vormgegeven adviesrapport. Af te halen op uw kantoor!

Is oversluiten interessant?

De consument die aankijkt tegen een hypotheek met (nog steeds) een hoge rente, kan met deze module eenvoudig uitrekenen of met het oversluiten voordeel behaald kan worden. Keurig volgens de normen van de AFM.

Uw digitale nieuwsbrief

Iedere maand stellen wij voor u een pakkende nieuwsbrief samen. En zorgen we voor de verzending. Daarmee houdt u eenvoudig de contacten met uw relaties 'warm'. Gelijktijdig brengt u er uw website en uw hypotheektools mee onder de aandacht.

Houdt u het liever in eigen hand? Ook dat is mogelijk. Nóg makkelijker kunnen we het u niet meer maken.
Een uitgebreide responsmeting is uiteraard inbegrepen.