Met actueel nieuws op uw website kunt u klanten voortdurend op de hoogte houden van ontwikkelingen die voor hen van belang zijn.
Advieskantoren kunnen hun klanten snel informeren over belangrijke marktontwikkelingen, wetswijzigingen of nieuwe producten. Dit verhoogt de transparantie en versterkt de klantrelatie, omdat klanten altijd toegang hebben tot de meest relevante en recente informatie die hun financiële beslissingen ondersteunt.
Heeft u al een leverancier van nieuwsberichten? Deze kunnen wij ook voor u importeren.
Advieskantoren hebben een wettelijke verplichting om hun klanten voortdurend te informeren en ondersteunen.
Door regelmatig actuele nieuwsberichten te publiceren, kunnen kantoren proactief belangrijke informatie delen over financiële producten, risico’s, en wijzigingen in wet- en regelgeving. Dit helpt om te voldoen aan hun zorgplicht, vastgelegd in de Wet op het financieel toezicht (Wft).
Meer informatie over de zorgplicht voor financieel adviseurs vindt u op deze pagina van de AFM.
De integratie van de nieuws- en nieuwsbriefmodule zorgt ervoor dat u dezelfde content eenvoudig via meerdere kanalen kunt verspreiden.
Dit bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook de betrokkenheid doordat klanten belangrijke updates zowel op de website als in hun inbox ontvangen. Door effectieve distributie van content vergroot u de zichtbaarheid en impact van uw boodschap, wat bijdraagt aan betere klantrelaties en merkloyaliteit.
Lees over het belang van effectieve contentdistributie op Marketingfacts.
Regelmatig actueel nieuws plaatsen verbetert de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van uw website.
Door relevante zoekwoorden en recente ontwikkelingen te delen, verhoogt u de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, wat resulteert in meer websiteverkeer en potentiële nieuwe klanten.
AS Support neemt u dit werk uit handen. Dankzij onze geautomatiseerde nieuwsfunctie wordt uw website meerdere keren per week automatisch voorzien van actueel nieuws, zodat u zich volledig kunt richten op uw klanten.
Een hypotheek brengt betalingsrisico’s met zich mee, al zijn er manieren om jezelf hiertegen te beschermen.
Huiseigenaren met een hypotheek lopen het risico dat ze door bepaalde oorzaken de hypotheeklasten niet meer kunnen betalen. Welke risico’s zijn er?
Een hypotheek sluit je af voor een periode van tientallen jaren. Gedurende deze periode kan er veel gebeuren en veranderen. De gebeurtenissen en veranderingen brengen risico’s met zich mee, die je niet altijd kunt ondervangen met bijvoorbeeld een verzekering of met spaargeld. Welke risico’s loop je?
Je maandlasten en overige uitgaven kunnen stijgen
Bij het kopen van een huis controleer je of je de maandlasten die je moet betalen, ook echt kunt dragen. In de toekomst kunnen de maandlasten en andere uitgaven stijgen door (onvoorziene) omstandigheden. Je wordt bijvoorbeeld ziek en je zorgkosten stijgen hierdoor. Of er komt gezinsuitbreiding waardoor je maandelijkse uitgaven stijgen. Met onvoorziene omstandigheden kun je geen rekening houden, maar bijvoorbeeld wel met het gaan studeren van de kinderen. Neem deze omstandigheden mee bij het afsluiten van een hypotheek.
De inkomsten dalen
Door dalende inkomsten ontstaat een vergelijkbaar probleem. De hypotheeklasten zijn afgestemd op een hoger inkomen, dus kan de betaalbaarheid in het geding komen. Met een woonlastenverzekering kun je dit risico deels wegnemen. Deze verzekering keert uit bij onvrijwillige werkloosheid en als je inkomen daalt door arbeidsongeschiktheid.
De hypotheekrente stijgt
In een rentevaste periode kun je de hypotheekrente voor een korte of langere periode vastleggen. De hypotheekrentes zijn de laatste tijd enorm gestegen dus, hopelijk heb je eerder al gekozen voor een lange rentevaste periode, bijvoorbeeld voor twintig jaar. Op deze manier profiteer je van een lage hypotheekrente en je neemt het risico van stijgende hypotheekrentes ook nog eens voor een lange periode weg.
De gekozen hypotheekvorm was achteraf toch niet de juiste keuze
Vooral in hypotheken die zijn afgesloten voor 2013 zit vaak een aflossingsvrij deel. Dit heeft als voordeel dat je de maandlasten laag houdt, maar je schuift ook een probleem door naar de toekomst. Het aflossingsvrije deel blijft bestaan tot je het huis weer verkoopt. In het slechtste geval kun je op langere termijn de hypotheeklasten niet meer betalen.
Ook met een huurwoning loop je risico’s
Je loopt betalingsrisico’s met een koophuis, maar die zijn er ook als je kiest voor een huurhuis. Het enige verschil is dat je een huurwoning weer kunt opzeggen als de maandlasten te hoog zijn. Maar door maandelijkse aflossingen op de hypotheekschuld verklein je iedere maand het risico van een hypotheek. Met een overwaarde in het huis ben je namelijk beter beschermd tegen de betalingsrisico’s.
AS Support B.V. en haar medewerkers hebben de grootst mogelijke zorg besteed aan het samenstellen van de inhoud van deze website. Desondanks kunnen er geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie. Het gebruik van deze website en de daarop aangeboden informatie geschiedt geheel op eigen risico.
Alle geschillen die direct of indirect voortvloeien uit het gebruik van deze website vallen onder de exclusieve jurisdictie van de bevoegde rechter in het arrondissement waarin Nijmegen is gelegen. Hierbij is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
AS Support B.V. behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze disclaimer en de voorwaarden op elk moment, geheel of gedeeltelijk, te wijzigen, aan te vullen of in te trekken. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen geldig indien deze schriftelijk door AS Support B.V. zijn bevestigd.