Met actueel nieuws op uw website kunt u klanten voortdurend op de hoogte houden van ontwikkelingen die voor hen van belang zijn.
Advieskantoren kunnen hun klanten snel informeren over belangrijke marktontwikkelingen, wetswijzigingen of nieuwe producten. Dit verhoogt de transparantie en versterkt de klantrelatie, omdat klanten altijd toegang hebben tot de meest relevante en recente informatie die hun financiële beslissingen ondersteunt.
Heeft u al een leverancier van nieuwsberichten? Deze kunnen wij ook voor u importeren.
Advieskantoren hebben een wettelijke verplichting om hun klanten voortdurend te informeren en ondersteunen.
Door regelmatig actuele nieuwsberichten te publiceren, kunnen kantoren proactief belangrijke informatie delen over financiële producten, risico’s, en wijzigingen in wet- en regelgeving. Dit helpt om te voldoen aan hun zorgplicht, vastgelegd in de Wet op het financieel toezicht (Wft).
Meer informatie over de zorgplicht voor financieel adviseurs vindt u op deze pagina van de AFM.
De integratie van de nieuws- en nieuwsbriefmodule zorgt ervoor dat u dezelfde content eenvoudig via meerdere kanalen kunt verspreiden.
Dit bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook de betrokkenheid doordat klanten belangrijke updates zowel op de website als in hun inbox ontvangen. Door effectieve distributie van content vergroot u de zichtbaarheid en impact van uw boodschap, wat bijdraagt aan betere klantrelaties en merkloyaliteit.
Lees over het belang van effectieve contentdistributie op Marketingfacts.
Regelmatig actueel nieuws plaatsen verbetert de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van uw website.
Door relevante zoekwoorden en recente ontwikkelingen te delen, verhoogt u de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, wat resulteert in meer websiteverkeer en potentiële nieuwe klanten.
AS Support neemt u dit werk uit handen. Dankzij onze geautomatiseerde nieuwsfunctie wordt uw website meerdere keren per week automatisch voorzien van actueel nieuws, zodat u zich volledig kunt richten op uw klanten.
Schade door verbouwing wordt vaak niet gedekt door een inboedel- of opstalverzekering. Wie betaalt dan?
Bij het klussen aan je huis heb je een verhoogde kans op schade. Kun je de schade claimen op jouw woonverzekeringen, of toch niet?
Door werkzaamheden in of aan je huis kun je een keer een foutje maken. Meestal loopt het wel met een sisser af, maar je kunt ook voor duizenden euro’s aan schade aan je huis of je inboedel aanrichten. Je eerste gedachte is misschien om de schade te claimen op de aansprakelijkheidsverzekering, maar daar kun je de schade niet op verhalen. Schade aan eigen bezittingen is namelijk niet verzekerd. Bij deze verzekering gaat het om schade die aan anderen is aangericht. Waar liggen misschien wel mogelijkheden?
Wat blijkt uit de polisvoorwaarden van de woonverzekering?
In de polisvoorwaarden is schade veroorzaakt door het verbouwen vaak uitgesloten. Verzekeraars weten namelijk dat er een grotere kans op schade is tijdens het verbouwen. Maar ook als schade door het verbouwen niet is uitgesloten, is het nog maar de vraag of de verzekeraar de schade gaat vergoeden. De verzekeraar keert schade namelijk uit als het is veroorzaakt door bepaalde oorzaken. Schade door brand, inbraak en storm is bijvoorbeeld verzekerd. Schade door een verbouwing is niet een van de opgesomde schadeoorzaken. Bij de allrisk woonverzekering kan de situatie anders liggen.
Welke woonverzekering spreek je aan?
Onder de noemer woonverzekering vallen meerdere verzekeringen. De belangrijkste zijn de opstalverzekering en de inboedelverzekering. Het huis en alles wat vastgenageld zit aan het huis, is verzekerd in de opstalverzekering. Bezittingen die niet vastzitten aan het huis, zijn meestal verzekerd in de inboedelverzekering. Een keuken is dus verzekerd in de opstalverzekering, en een verplaatsbare keukentafel in de inboedelverzekering.
De dekking is ruimer in de allrisk woonverzekering
De meeste verzekeraars bieden de extra uitgebreide inboedel- en opstalverzekering aan. Zoals de naam al zegt, bieden deze verzekeringsvormen een ruime dekking, maar het kan nog ruimer. De allrisk woonverzekering keert bijvoorbeeld ook uit bij schade aan de inboedel die is veroorzaakt door de eigenaar van het huis zelf. Het laten vallen van een blik verf op de nieuwe houten vloer door de eigenaar van het huis is verzekerd. Maar bij verbouwing is deze verzekering ook niet de oplossing. De meeste verzekeraars sluiten schade die is ontstaan door het verbouwen uit.
Wat als de aannemer de schade veroorzaakt?
Door het uitbesteden van de klus leg je ook de verantwoordelijkheid bij de ander neer. Bij schade door de aannemer draagt hij of zij ook de schadelasten. Normaal gesproken is de aannemer tegen dit soort schades verzekerd. Wat nu als een vriend je bij het klussen helpt en schade veroorzaakt aan jouw huis? In dat geval is er sprake van een vriendendienst. De schade kan de veroorzaker claimen op de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, maar er zijn uitzonderingen. Schade door een vriendendienst kan weer uitgesloten zijn.
AS Support B.V. en haar medewerkers hebben de grootst mogelijke zorg besteed aan het samenstellen van de inhoud van deze website. Desondanks kunnen er geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie. Het gebruik van deze website en de daarop aangeboden informatie geschiedt geheel op eigen risico.
Alle geschillen die direct of indirect voortvloeien uit het gebruik van deze website vallen onder de exclusieve jurisdictie van de bevoegde rechter in het arrondissement waarin Nijmegen is gelegen. Hierbij is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
AS Support B.V. behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze disclaimer en de voorwaarden op elk moment, geheel of gedeeltelijk, te wijzigen, aan te vullen of in te trekken. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen geldig indien deze schriftelijk door AS Support B.V. zijn bevestigd.