Met actueel nieuws op uw website kunt u klanten voortdurend op de hoogte houden van ontwikkelingen die voor hen van belang zijn.
Advieskantoren kunnen hun klanten snel informeren over belangrijke marktontwikkelingen, wetswijzigingen of nieuwe producten. Dit verhoogt de transparantie en versterkt de klantrelatie, omdat klanten altijd toegang hebben tot de meest relevante en recente informatie die hun financiële beslissingen ondersteunt.
Heeft u al een leverancier van nieuwsberichten? Deze kunnen wij ook voor u importeren.
Advieskantoren hebben een wettelijke verplichting om hun klanten voortdurend te informeren en ondersteunen.
Door regelmatig actuele nieuwsberichten te publiceren, kunnen kantoren proactief belangrijke informatie delen over financiële producten, risico’s, en wijzigingen in wet- en regelgeving. Dit helpt om te voldoen aan hun zorgplicht, vastgelegd in de Wet op het financieel toezicht (Wft).
Meer informatie over de zorgplicht voor financieel adviseurs vindt u op deze pagina van de AFM.
De integratie van de nieuws- en nieuwsbriefmodule zorgt ervoor dat u dezelfde content eenvoudig via meerdere kanalen kunt verspreiden.
Dit bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook de betrokkenheid doordat klanten belangrijke updates zowel op de website als in hun inbox ontvangen. Door effectieve distributie van content vergroot u de zichtbaarheid en impact van uw boodschap, wat bijdraagt aan betere klantrelaties en merkloyaliteit.
Lees over het belang van effectieve contentdistributie op Marketingfacts.
Regelmatig actueel nieuws plaatsen verbetert de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van uw website.
Door relevante zoekwoorden en recente ontwikkelingen te delen, verhoogt u de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, wat resulteert in meer websiteverkeer en potentiële nieuwe klanten.
AS Support neemt u dit werk uit handen. Dankzij onze geautomatiseerde nieuwsfunctie wordt uw website meerdere keren per week automatisch voorzien van actueel nieuws, zodat u zich volledig kunt richten op uw klanten.
Zzp’ers kunnen op verschillende manieren extra kapitaal aantrekken. Wat zijn de opties?
Voor een financiering kun je bij de bank aankloppen, maar er zijn meer mogelijkheden. Wij lichten een aantal financieringsvormen toe.
Op verschillende manieren kun je geld aantrekken voor het financieren van bijvoorbeeld een bestelauto, voorraden of een bedrijfspand. Je kiest de financieringsvorm die het beste bij jou past. Voor zzp’ers is het belangrijk om voorzichtig te zijn met financieren, want schuldeisers kunnen ook het privévermogen van een zzp’er aanspreken om de schulden te vereffenen.
Voor het ondernemen heb je geld nodig
Om je werk te kunnen doen, moet je bedrijfsmiddelen hebben waarmee jij je werk uitvoert. Dat kan voor de ene zzp'er een laptop zijn, terwijl een andere zzp’er een bestelauto en gereedschappen nodig heeft. Geld is noodzakelijk voor het investeren in de middelen die je nodig hebt en daarnaast heb je werkkapitaal nodig. Met extra werkkapitaal achter de hand is het niet zo’n probleem als je klanten pas later betalen. Zowel voor het investeren in middelen als voor het krijgen van werkkapitaal kun je een financiering afsluiten. Welke financieringsvormen zijn er zoal?
Met een microkrediet financiële ruimte krijgen
Een lening tot €50.000,- wordt ook wel microkrediet genoemd. Deze leenvorm heeft vaak een looptijd tot maximaal tien jaar. Je kunt deze lening gebruiken voor het uitbouwen van je bedrijf. Je moet bijvoorbeeld nieuwe inventaris aanschaffen of je hebt een bestelauto nodig voor het bezorgen van producten.
Bedrijfsmiddelen financieren met leasing
Een motorrijtuig kun je financieren met een leasecontract, maar dat kan bijvoorbeeld ook bij een computer of bij machines. Er zijn ook weer verschillende vormen van leasing. Financial lease is vergelijkbaar met het afsluiten van een lening. Bij operational lease blijft het leasebedrijf juridisch en economisch de eigenaar van het gefinancierde bedrijfsmiddel. Het leasebedrijf blijft dan ook het onderhoud doen.
Factoring kan ook van toegevoegde waarde zijn
Klanten en opdrachtgevers die laat betalen kunnen een probleem vormen. Vooral als het om hoge factuurbedragen gaat. Met factoring of debiteurenfinanciering leg je dit probleem neer bij een financier. Je ontvangt de factuurbedragen van een bank of van een factoringbedrijf. Een kredietverzekering kan ook van toegevoegde waarde zijn. Hiermee verzeker je het risico dat je klanten of opdrachtgevers niet betalen.
Kopen op afbetaling
Met de leverancier van bedrijfsmiddelen kun je ook een betalingsregeling treffen. Je koopt bijvoorbeeld nu een laptop, die je vervolgens in termijnen terugbetaalt aan de leverancier. Dit wordt ook wel leverancierskrediet genoemd.
AS Support B.V. en haar medewerkers hebben de grootst mogelijke zorg besteed aan het samenstellen van de inhoud van deze website. Desondanks kunnen er geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie. Het gebruik van deze website en de daarop aangeboden informatie geschiedt geheel op eigen risico.
Alle geschillen die direct of indirect voortvloeien uit het gebruik van deze website vallen onder de exclusieve jurisdictie van de bevoegde rechter in het arrondissement waarin Nijmegen is gelegen. Hierbij is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
AS Support B.V. behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze disclaimer en de voorwaarden op elk moment, geheel of gedeeltelijk, te wijzigen, aan te vullen of in te trekken. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen geldig indien deze schriftelijk door AS Support B.V. zijn bevestigd.