Blijft u toch met vragen zitten? Bel gewoon even met 024 – 3 886 998

Uploaden documenten mogelijk gemaakt

13 april, 2017

Met alle nodige tools

Ook op smartphone

En echt makkelijk zelf te beheren

De afgelopen maanden mochten we weer heel wat suggesties van u ontvangen om de faciliteiten van uw website verder uit te breiden. Suggesties waar we graag aan voldoen.

Uitbreiding contactpagina / documenten meesturen
Een belangrijke uitbreiding waar veel om gevraagd werd.
Vanaf nu kunnen uw relaties uw website ook gebruiken om u van gescande documenten en/of foto’s te voorzien.  Die mogelijkheid is voor u toegevoegd aan de algemene contactpagina.

Hypotheekadviseurs kunnen de uitbreiding bijvoorbeeld gebruiken om salarisstroken en koopaktes e.d. te ontvangen. En verzekeringadviseurs om daarmee allerlei gescande formulieren te kunnen ontvangen. Niets meer via de post. Maar allemaal gewoon via uw website. Puur gemak voor uw relaties, maar natuurlijk ook voor u.
Klik hier voor een voorbeeld.
Ook deze documenten worden voor u opgeslagen in Admin bij ‘Ontvangen berichten’.
(Deze uitbreiding is kosteloos toegevoegd)
(Slider-) teksten een kleur geven
Zoals u ongetwijfeld weet hebt u in Admin de mogelijkheid om de teksten die u in uw website wilt plaatsen een kleur te geven. Vooral binnen de slider (de bewegende foto’s bovenin uw website) wordt daar veel gebruik van gemaakt. Maar de mogelijkheden bleven daar beperkt tot het kiezen uit een beperkt aantal kleuren.
Het icoontje waarmee u dat kon bereiken (rechtsboven in de icoontjesbalk bij de letter ‘A’) hebben we nu voorzien van een kleurenwaaier. Daarmee kunt u de teksten nu iedere kleur geven die u wilt.
(Ook deze uitbreiding is kosteloos toegevoegd)

Volgnavigatie verfraaid
Zodra binnen uw website een keuze wordt gemaakt, wordt een volgpagina getoond waarbij aan de linkerkant de verdere keuzes inzichtelijk worden gemaakt. Vooruitlopend op de update van Mei (zie hieronder) hebben we de volgnavigatie daar nu in een eigen frame geplaatst, waardoor alvast eenzelfde achtergrond gaat ontstaan voor de komende reclamekoppelingen.
Want:

Reclamekoppelingen zorgen voor cross-selling
Op dit moment wordt hard gewerkt aan het maken van zoveel mogelijk reclamekoppelingen. Het zijn binnen uw website uw eigen ‘advertenties’, waarmee u uw belangrijkste ‘commerciële tools’ op meerdere plaatsen onder de aandacht kunt brengen.
Op dit moment vindt u de reclamekoppelingen al naast de nieuwsberichten op uw website. Want daardoor kan ook de digitale nieuwsbrief voor cross-selling zorgen.Een voorbeeld vindt u hier. 

Maar met de update van Mei gaan we die reclamekoppelingen overal binnen uw website mogelijk maken. Zodat zelfs het schadeformulier en de werkgeversverklaring al voor cross-selling kunnen gaan zorgen.
(Ook deze uitbreiding zal kosteloos zijn)