Blijft u toch met vragen zitten? Bel gewoon even met 024 – 3 886 998

Alle pagina’s ingericht voor cross-selling

5 juli, 2017

Met alle nodige tools

Ook op smartphone

En echt makkelijk zelf te beheren

Om succesvol aan cross-selling te kunnen werken, is het van belang bezoekers te ‘verleiden’ op uw website ook andere onderdelen te bezoeken. Met dat doel hebben wij afgelopen jaar bijvoorbeeld het onderdeel ´nieuws´ op uw website al voorzien van reclameafbeeldingen. Ze maken rechtstreeks verbinding met de hypotheektools op uw website. Een reden temeer om vooral ook actief gebruik te maken van de digitale nieuwsbrief. Klik hier voor een voorbeeld.

Nu overal cross-selling mogelijk

En met de update van afgelopen week hebben we deze reclameafbeeldingen nu op alle onderdelen binnen uw website beschikbaar gemaakt. De bezoeker die nu vanaf de website een schade wil melden, wordt ook daar nu opgeroepen vooral ook even te kijken naar de actuele hypotheekrentes, een hypotheekberekening te maken of de renteverwachting te komen bekijken.

En hetzelfde geldt uiteraard nu voor de onderdelen ‘polismutaties doorgeven’, ‘rekenen’, ‘aanvraagformulieren’, ‘waardemeters’ etc. Waar de bezoeker uw website ook voor bezoekt, overal is nu cross-selling mogelijk gemaakt.

Voor u kan dat een extra reden zijn om uw relaties (met name ook voor hun eigen gemak) actief naar uw website te verwijzen. Bijvoorbeeld, om een schade te melden.

Ook externe modules kunt u nu extra aandacht geven

Veel adviseurs hebben hun website ook voorzien van de aanvraag- en berekeningsmodules van andere partijen, zoals SAA, Nedasco, Voogd, VCN etc. Ook die modules kunt u nu extra in de schijnwerpers zetten. Want in Admin hebt u de mogelijkheid hier afzonderlijke reclameplaatjes voor toe te voegen.  En die door u nieuw toe te voegen afbeeldingen zullen dan automatisch opgenomen worden in de kantlijnen van uw website.

Kijk hier welke mogelijkheden dat geeft.

Vindt u op uw website deze afbeeldingen nog niet terug? Laat het ons dan even weten. Dan gaan wij u helpen die alsnog te installeren.