Blijft u toch met vragen zitten? Bel gewoon even met 024 – 3 886 998

Verleen de perfecte nazorg

  • Bekijk de introductievideo

De Risicoscanner. Nazorg met een wereld aan nieuwe mogelijkheden!

Wie goede nazorg wil verlenen, zal periodiek na moeten gaan of de op dat moment aanwezige financiële producten nog wel ‘passend’ zijn. En simpel gezegd, het betekent wel dat er uitgebreid opnieuw geïnventariseerd moet worden. Met de Risicoscanner doet u dat nu helemaal online. En met niet meer dan één mail.

Met één mail stelt u uw klant een uitgebreide database beschikbaar waarbinnen hij, door het plaatsen van vinkjes, aan kan geven wat nog van toepassing is. Al die antwoorden worden vervolgens voor u samengevoegd in een handzaam document waarmee u precies na kunt gaan op welke terreinen in zijn financieel dossier aanpassingen nodig zijn.

Echt helemaal compleet

Met één scan verzamelt u bij uw klant alle gegevens over auto, inboedel, opstal, AVP, motor, caravan, camper, vouwwagen, appartement, (woningverbetering) en doorlopende reis. Ook voor de onderdelen ‘zorg’ en ‘uitvaart/overlijden’ zijn scans toegevoegd. Net als voor ‘pensioen’ en ‘hypotheek’. Bovendien zijn overal ‘reactievelden’ toegevoegd, zodat uw klant tussendoor ook zijn vragen aan u kan stellen.
Daar blijft het overigens niet bij, want we hebben aan de scans ook afzonderlijke rekenmodules toegevoegd, waarmee uw klant op sommige terreinen zijn persoonlijke situatie kan doorrekenen. Zoals bijvoorbeeld de financiële gevolgen van een overlijden.

Want een scan heeft twee doelen: 

  1. U van alle informatie te voorzien waarmee u de producten van uw klant weer ‘passend’ kunt maken
  2. U van nieuwe commerciële mogelijkheden te voorzien.

Extra omzet dus:

  • Auto? De Risicoscanner heeft een rechtstreekse koppeling met het RDW. Van ieder kenteken dat uw klant invoert laat het RDW direct online de autogegevens zien. Misverstanden worden zo voorkomen. Voert uw klant ook de kentekens in van ‘andere’ gezinsauto’s? Dan kunt u met die gegevens direct nagaan welke aanbieding u daarvoor kunt doen.
  • Zorg? De Risicoscanner vraagt uw klant (alleen als u dat wilt) welke eisen hij stelt aan zijn zorgverzekering. En voor welke gezinsleden die geldig moet zijn. Met die antwoorden kunt u op zoek naar concurrerende aanbiedingen.
  • Overlijdensrisico? Met de ingebouwde rekentool kan uw klant precies uitrekenen hoe de partner er financieel voor zou staan na zijn overlijden. Én hoe hij er zelf voor zou staan mocht zijn partner eerder komen te overlijden. Met de mogelijkheid u gelijk opdracht te geven dit op te lossen.
  • Uitvaart? Dan stelt de Risicoscanner de vraag of uw klant over voldoende middelen beschikt om de kosten van een uitvaart te voldoen.
  • Hypotheek? Wanneer u instelt, dat ook die vragen gesteld moeten worden, krijgt u een vracht aan aanvullende informatie beschikbaar. Daarmee kunt u feilloos nagaan wanneer u in actie moet komen.

Allemaal binnen één en dezelfde module.

Video

Om uw klant van uw nieuwe service op de hoogte te brengen hebben we voor u een afzonderlijke introductievideo voor consumenten beschikbaar. Voor op uw eigen website. Ook inbegrepen.

 

Is je interesse gewekt? Bekijk de pakketten Created with Sketch.