Een fraaie website. Helemaal in uw eigen huisstijl.

En constant actueel!

Want Assupport zorgt er voor, dat de vaste inhoud van uw website constant actueel wordt gehouden..

Kijk hieronder wat verder allemaal standaard is.......

Een heel complete inhoud

- Veel vak- en productinformatie
- Uw eigen 'kantoor'-schermen
- Contactscherm met routeplanner
- Een bel-me-terug tool
- Whats-App functies
- Een geweldig CMS
- En nog zo veel meer......

Dia carrousel

Een geweldige methode om uw diensten of producten extra onder de aandacht brengen: de diacarrousel. Gelijk bovenin de website...

Sneltoetsen

Kleine plaatjes (of icoontjes) midden op uw website, waarmee u modules uit uw website gelijk op de homepagina al kunt presenteren. Ze helpen uw relaties snel hun weg te vinden.

De nieuwste reclametechnieken

Speciale afbeeldingen, die u overal in uw website (in de kantlijn) tegen komt. Daarmee brengt u op ieder scherm uw belangrijkste commerciële tools onder de aandacht.

Iedere week nieuwsberichten

Geschreven door een professionele redactie. De bezoeker ziet direct dat uw website echt actueel is. En u kunt daar overigens uw eigen berichten aan toevoegen.

Koppelingen met Facebook

Bent u actief op Facebook? Met één simpele instelling zorgt u ervoor dat alle nieuwsberichten van uw website automatisch ook op uw Facebookpagina verschijnen. Voor nóg meer bereik.

Vier fraaie ontwerpen om uit te kiezen

Ontwerp UMUT

Een stijlvolle presentatie van uw kantoor. Voorzien van tal van praktische hulpmiddelen om de consument verder te helpen. Zoals de sneltoetsen die u in dit ontwerp rechts van het midden aantreft.

Bekijk ontwerp ‘UMUT

Ontwerp 'De Vries'

Fraai, uiterst representatief en natuurlijk ook hier de praktische sneltoetsen. In dit ontwerp worden ze gevormd door iets grotere afbeeldingen. Maar dan steeds twee bij twee. Dat geeft nét iets meer ruimte.

Bekijk ontwerp ‘de Vries’

Ontwerp ‘Peters’

Wilt u nóg meer interactiviteit toevoegen aan uw website, dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid maar liefst 8 klantvriendelijke sneltoetsen op te nemen. In twee rijen van vier.

Bekijk ontwerp ‘Peters’

Ontwerp 'Bureau Beverwijk'

Ons nieuwste ontwerp. Pure dynamiek met een fraaie vormgeving. En maximaal aandacht voor overzicht. Rechts op de sliderfoto een kader met alle ruimte voor het consumentengemak. En onder het midden 4 kolommen waarmee u succesvol aan cross-selling kunt werken.

Bekijk het ontwerp ‘Bureau Beverwijk’