Met actueel nieuws op uw website kunt u klanten voortdurend op de hoogte houden van ontwikkelingen die voor hen van belang zijn.
Advieskantoren kunnen hun klanten snel informeren over belangrijke marktontwikkelingen, wetswijzigingen of nieuwe producten. Dit verhoogt de transparantie en versterkt de klantrelatie, omdat klanten altijd toegang hebben tot de meest relevante en recente informatie die hun financiële beslissingen ondersteunt.
Heeft u al een leverancier van nieuwsberichten? Deze kunnen wij ook voor u importeren.
Advieskantoren hebben een wettelijke verplichting om hun klanten voortdurend te informeren en ondersteunen.
Door regelmatig actuele nieuwsberichten te publiceren, kunnen kantoren proactief belangrijke informatie delen over financiële producten, risico’s, en wijzigingen in wet- en regelgeving. Dit helpt om te voldoen aan hun zorgplicht, vastgelegd in de Wet op het financieel toezicht (Wft).
Meer informatie over de zorgplicht voor financieel adviseurs vindt u op deze pagina van de AFM.
De integratie van de nieuws- en nieuwsbriefmodule zorgt ervoor dat u dezelfde content eenvoudig via meerdere kanalen kunt verspreiden.
Dit bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook de betrokkenheid doordat klanten belangrijke updates zowel op de website als in hun inbox ontvangen. Door effectieve distributie van content vergroot u de zichtbaarheid en impact van uw boodschap, wat bijdraagt aan betere klantrelaties en merkloyaliteit.
Lees over het belang van effectieve contentdistributie op Marketingfacts.
Regelmatig actueel nieuws plaatsen verbetert de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van uw website.
Door relevante zoekwoorden en recente ontwikkelingen te delen, verhoogt u de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, wat resulteert in meer websiteverkeer en potentiële nieuwe klanten.
AS Support neemt u dit werk uit handen. Dankzij onze geautomatiseerde nieuwsfunctie wordt uw website meerdere keren per week automatisch voorzien van actueel nieuws, zodat u zich volledig kunt richten op uw klanten.
Werkgevers kunnen voor de werknemers een collectieve ongevallenverzekering afsluiten. Waarom zouden ze?
De werkgever is verantwoordelijk voor schade van werknemers die zij oplopen tijdens het werk. Met een collectieve ongevallenverzekering kun je werknemers en hun nabestaanden iets extra’s bieden.
Tijdens het werk kunnen werknemers overlijden of zwaar lichamelijk letsel oplopen door een ongeval. Op de werkgever rust een doorbetalingsplicht als een werknemer door letsel niet meer kan werken, maar daar is de schade door een ongeval vaak nog niet mee afgedicht. Met een collectieve ongevallenverzekering kun je zorgen voor een uitkering bij overlijden of bij blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval.
Welke werkgevers moeten een dergelijke verzekering afsluiten?
Eigenlijk is het voor alle werkgevers aan te raden. Ook werknemers die op kantoor zitten kunnen een ongeluk krijgen. Ze vallen bijvoorbeeld van de trap af of ze vallen ongelukkig over een plantenbak. Een ongeval kan ook veroorzaakt worden door de werkzaamheden. Een bezorger van eten kan tijdens de ritten verongelukken of blijvend invalide raken tijdens de werkzaamheden. Ook voor stagiaires en vakantiekrachten ben je verantwoordelijk. Zij kunnen ook meeverzekerd worden.
Werknemers 24 uur per dag verzekeren
Je kunt kiezen uit een verzekering die altijd dekking biedt tegen de gevaren van het overlijden en het invalide raken. Je kunt de premie ook lager houden door alleen dekking te bieden tijdens het werk en bij woon-werkverkeer. De ruimste dekking zal veel duurder zijn, want het risico voor de verzekeraar is groter.
Er komt alleen een uitkering na een ongeval
Zoals de naam van de verzekering al doet vermoeden biedt de verzekeraar alleen dekking als de invaliditeit of het overlijden veroorzaakt is door een ongeval. Het overlijden door een hartstilstand wordt bijvoorbeeld niet gezien als een ongeval.
Speelt de aard van de werkzaamheden een rol voor de hoogte van de premie?
Ja, werknemers in de bouw hebben een grotere kans op een ongeval dan werknemers die op kantoor werken. De premie is afhankelijk van de werkzaamheden van de werknemers.
Er volgt ook een uitkering bij lichamelijk letsel
Ook als een werknemer door een bedrijfsongeval bijvoorbeeld een arm of een hand verliest keert de collectieve ongevallenverzekering uit. Van het verzekerd bedrag voor blijvende invaliditeit wordt dan een percentage uitgekeerd.
Uitkering bij overlijden volgt meteen
Verzekeraars keren zo snel mogelijk uit. Bij overlijden is dit dus direct na het overlijden. Een uitkering voor blijvende invaliditeit kan wel langer op zich laten wachten. Er moet namelijk eerst sprake zijn van een stabiele situatie om vast te kunnen stellen of het gaat om blijvende invaliditeit.
AS Support B.V. en haar medewerkers hebben de grootst mogelijke zorg besteed aan het samenstellen van de inhoud van deze website. Desondanks kunnen er geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie. Het gebruik van deze website en de daarop aangeboden informatie geschiedt geheel op eigen risico.
Alle geschillen die direct of indirect voortvloeien uit het gebruik van deze website vallen onder de exclusieve jurisdictie van de bevoegde rechter in het arrondissement waarin Nijmegen is gelegen. Hierbij is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
AS Support B.V. behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze disclaimer en de voorwaarden op elk moment, geheel of gedeeltelijk, te wijzigen, aan te vullen of in te trekken. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen geldig indien deze schriftelijk door AS Support B.V. zijn bevestigd.