Met actueel nieuws op uw website kunt u klanten voortdurend op de hoogte houden van ontwikkelingen die voor hen van belang zijn.
Advieskantoren kunnen hun klanten snel informeren over belangrijke marktontwikkelingen, wetswijzigingen of nieuwe producten. Dit verhoogt de transparantie en versterkt de klantrelatie, omdat klanten altijd toegang hebben tot de meest relevante en recente informatie die hun financiële beslissingen ondersteunt.
Heeft u al een leverancier van nieuwsberichten? Deze kunnen wij ook voor u importeren.
Advieskantoren hebben een wettelijke verplichting om hun klanten voortdurend te informeren en ondersteunen.
Door regelmatig actuele nieuwsberichten te publiceren, kunnen kantoren proactief belangrijke informatie delen over financiële producten, risico’s, en wijzigingen in wet- en regelgeving. Dit helpt om te voldoen aan hun zorgplicht, vastgelegd in de Wet op het financieel toezicht (Wft).
Meer informatie over de zorgplicht voor financieel adviseurs vindt u op deze pagina van de AFM.
De integratie van de nieuws- en nieuwsbriefmodule zorgt ervoor dat u dezelfde content eenvoudig via meerdere kanalen kunt verspreiden.
Dit bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook de betrokkenheid doordat klanten belangrijke updates zowel op de website als in hun inbox ontvangen. Door effectieve distributie van content vergroot u de zichtbaarheid en impact van uw boodschap, wat bijdraagt aan betere klantrelaties en merkloyaliteit.
Lees over het belang van effectieve contentdistributie op Marketingfacts.
Regelmatig actueel nieuws plaatsen verbetert de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van uw website.
Door relevante zoekwoorden en recente ontwikkelingen te delen, verhoogt u de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, wat resulteert in meer websiteverkeer en potentiële nieuwe klanten.
AS Support neemt u dit werk uit handen. Dankzij onze geautomatiseerde nieuwsfunctie wordt uw website meerdere keren per week automatisch voorzien van actueel nieuws, zodat u zich volledig kunt richten op uw klanten.
Een scheiding brengt veel regelwerk met zich mee. Waar moet je allemaal aan denken?
Zodra het besluit om te scheiden is gevallen, moet er veel geregeld worden. Financieel moet het goed voor elkaar zijn. Waar moet je echt om denken?
Een scheiding is emotioneel en financieel vaak zwaar. Van één huishouden moeten jullie twee maken, dus het is logisch dat dit een flinke impact heeft op jullie geldzaken. Waar komt een scheiding financieel op neer?
Bezittingen en schulden verdelen
De meeste gehuwden zijn getrouwd in gemeenschap van goederen. Dus ieder krijgt de helft van de bezittingen en de schulden. Geld is eenvoudig te verdelen, en schulden vaak ook nog wel. Voor spullen is de uitdaging groter. Onderling moeten de spullen op waarde worden geschat om ze te kunnen verdelen.
Hoe zit het met de eigen woning?
Een eigen huis vormt vaak het grootste probleem. Verdelen kan niet, dus of het huis wordt verkocht of een van beiden wordt de enige eigenaar van het huis. Diegene die het huis op naam krijgt, moet de vertrekkende partner financieel compenseren. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de waarde van het huis, maar bijvoorbeeld ook naar de hypotheekschuld en de waarde in de eventueel aan de hypotheek gekoppelde levensverzekeringen. Als de hypotheekschuld groter is dan de waarde van het huis ligt de onderlinge verrekening complexer. De vertrekkende partner moet de ex die het huis op naam krijgt dan financieel compenseren. Ga in gesprek met een hypotheekadviseur om de zaken goed te regelen.
Wat gebeurt er met de verzekeringen?
Een scheiding heeft op de meeste verzekeringen invloed. Bij de autoverzekering kan het beperkt blijven tot een adreswijziging, maar niet altijd. De opstalverzekering volgt het huis en dat geldt in veel gevallen ook voor de inboedelverzekering. Kijk samen met jouw adviseur naar alle verzekeringen, met speciale aandacht voor de levensverzekeringen. Uit deze verzekering volgt bijvoorbeeld een uitkering bij overlijden van één van beide, maar hoe moet dat na een echtscheiding? Ook naar een lijfrentekapitaal en het pensioen moet goed gekeken worden.
Is er alimentatie verschuldigd?
De hoogte van de alimentatie bepalen doe je niet zomaar. Daar heb je advies bij nodig, maar het is wel belangrijk om hier rekening mee te houden bij het financieel weer inrichten van jouw leven na de scheiding. Als er kinderen deel uitmaken van het gezin, kan er ook nog kinderalimentatie verschuldigd zijn.
Bestaat er recht op (hogere) toeslagen?
Een echtscheiding heeft ook invloed op de hoogte van de toeslagen waar je recht op hebt. Hier moet je vaak zelf actie voor ondernemen, dus doe dat ook gelijk zodra alles rond is. Je kunt bijvoorbeeld recht hebben op huurtoeslag, zorgtoeslag en kinderopvangtoeslag. Heb je nu geen recht op toeslagen? Mogelijk is dat anders als jouw financiële situatie ook anders is.
AS Support B.V. en haar medewerkers hebben de grootst mogelijke zorg besteed aan het samenstellen van de inhoud van deze website. Desondanks kunnen er geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie. Het gebruik van deze website en de daarop aangeboden informatie geschiedt geheel op eigen risico.
Alle geschillen die direct of indirect voortvloeien uit het gebruik van deze website vallen onder de exclusieve jurisdictie van de bevoegde rechter in het arrondissement waarin Nijmegen is gelegen. Hierbij is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
AS Support B.V. behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze disclaimer en de voorwaarden op elk moment, geheel of gedeeltelijk, te wijzigen, aan te vullen of in te trekken. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen geldig indien deze schriftelijk door AS Support B.V. zijn bevestigd.